Voor de ruiters die geen eigen paard of pony hebben heeft de manege 14 paarden en pony's ter beschikking waarmee men de lessen kan meerijden. Zij hebben allemaal hun eigen karakter maar zijn steeds eerlijk en loyaal naar hun ruiter toe. Wanneer het weer het toelaat vertoeven zij met z'n allen enkele dagen per week op de weide.

 
 

Drummer

   
Deze kleine deugniet is de nieuwste aanwinst. Het is een beestje met veel pit, dus daarom nog niet geschikt voor onervaren ruitertjes. Hij zal eerst nog wat getraind worden door de meer ervaren ruiters. Toch steelt hij nu al veel harten door zijn stoere uitstraling.
 
   
 

Aqua

   
Deze mooie en ervaren vossenmerrie is doodbraaf en nu al de lieveling van vele ruiters. Ze is dan ook enorm lief en braaf in de omgang. Het is een ideaal paard voor volwassen startende ruiters die nog werken aan vertrouwen.
 
   
 

Quinten

   
Quinten mag zeker en vast gezien worden. Hij staat steeds blinkend in zijn stal te wachten op zijn volgende ruiter. Hij is een goed leerpaard voor de dressuurruiter maar is ook braaf bij kleinere ruiters.
 
   
 

Jack

   
Jack valt op met zijn korte lijf en zijn lange zwarte frou. Hij kan wel eens vervelend schudden met zijn hoofd tijdens de les, daarom gebruiken velen bijzetteugels.
 
   
 

Bill

   
Bill staat steeds zijn mannetje. In de omgang kan hij wel eens zuur zijn maar in de les doet hij geen vlieg kwaad. Hij staat al heel lang op de manege dus daarom wordt hij niet meer zo vaak gebruikt. Op donderdag doet hij dienst als leerpaard voor personen met een beperking. 
 
     
 

Bonami

   
Bonami is een lieve, sociale pony die steeds heel alert is. Als je de stal binnenkomt zal ze haar oren gespitst houden om te luisteren wat je te vertellen hebt. 
   
     
 

Wappe

   
Na enkele wilde jaren is Wappe een brave haflinger geworden. Met zijn dikke, witte manen en staart ziet hij er wel nog steeds een echte schoonheid uit. Door zijn brede postuur kan hij wel eens aan de trage kant zijn. Een zweepje is dus zeker geen overbodige luxe.
 
   
 

Barakus

   
Barakus zal steeds doen wat je van hem vraagt maar zal niet meteen de aandacht trekken tenzij hij een sprongetje mag wagen. Voor de rest is ook hij heel lief en braaf in de omgang.
 
     
 

Caprice

   
Caprice is een grotere pony maar door haar slanke bouw eerder geschikt voor jonge ruiters. Ook zij is een lieve, eerlijke pony. 
 
   
 

Admeta

 
 
Admeta is nog niet zo heel lang deel van het team en dat laat ze af en toe nog eens graag zien tijdens de les. Samen met haar dochter Lotje is zij in 2018 toegekomen in de stallen. 
   
 

Lotje

   
Lotje is een koppige, eigenwijze pony maar kan ook een schatje zijn. Zij brengt haar tijd op de weide het liefst door met haar beste vriendin Jappeloupa. 
 
     
 

Sissi

   
Net zoals Quinten is Sissi een echte 'bling bling-verschijning'. Zij is niet altijd een makkelijke pony en wordt daarom vaker bereden door de meer ervaren ruiter(tje)s.
 
 
   
 Carreaux    
Carreaux staat sinds de zomer van 2019 tussen de kudde en is net zoals de anderen een hele lieve pony in de omgang.
   
     
     
 Sultan    

Deze grotere pony vraagt ietsje meer tijd bij de voorbereiding omdat hij vaak heel erg vuil is. Gelukkig kan hij echt genieten van al die aandacht. Tijdens het rijden werkt hij flink mee. Tijdens het galopperen kan hij soms iets moeilijker zijn. 

   
     

OP PENSIOEN     

Kathinka   
    Kathinka is jaren de lieveling geweest van vele jonge ruitertjes. Ook tijdens de kampen heeft ze vaak dienst gedaan als voltigepony. Nu brengt ze haar welverdiend pensioen door bij één van onze leden Sabine en haar dochter. Ze geniet er met volle teugen van de natuur en de aandacht van de mensen die zo goed voor haar zorgen. 

 

 

Laatste nieuws
123movie